Lektion 8 fortæller os, at vi kun ser fortiden, fordi vores sind er optaget af fortidige tanker. Vores sind er travlt optaget, er højlydt og “kører” i et højt tempo og ved hjælp af en en hurtig tankegang. Det fremstår som billeder og erindringer – som alle er vores opfattelse af fortiden.

Disse tanker er ikke vores sande tanker. Gud taler til os hele tiden, men vi hører ikke, fordi vi er optaget af vores egen stemme. I denne lektion minder Jesus os om, at vores sind faktisk således intet virkeligt indhold har. Derfor har vi brug for træning af vores sind for at huske vores virkelige tanker.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s