Der er ingen forbindelse mellem, hvad der er virkeligt, og hvad vi tror, der er virkeligt. Intet af hvad vi tror, er vores virkelige tanker, ligner på nogen måde vores virkelige tanker. Intet, som vi tror, vi ser, kan overhovedet sammenlignes med det, som vision vil vise os.

“Gud er Sindet med hvilket jeg tænker.” Derfor deler vi vores tanker med Ham, ligesom Han deler Sine med os, Hans Søn. Det er de samme tanker, fordi de tænkes af det samme Sind. At dele er at gøre lig – eller at gøre til eet.

De tanker, som vi deler med Guds Sind, forlader heller ikke vores sind, fordi tanker ikke forlader deres kilde.

Lad os ikke lade verdens overbevisninger fortælle os, at det, Gud vil have, at vi gør – er umuligt. I stedet vil vi forsøge at erkende, at kun det, som Gud vil, at vi gør – er muligt.

Lad os forsøge at forstå, at kun det Gud vil, at vi gør, er, hvad vi ønsker at gøre. Og lad os også forsøge at huske, at vi ikke kan forfejle at gøre det, som Han vil, at vi gør.

Nede under alle de forskruede tanker og vanvittige forestillinger , som vi har ophobet i vores sind, er tankerne, som vi tænkte sammen med Gud ved begyndelsen. De er stadig i vores sind, fuldstændig uforandrede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s