Hvorfor er vi bange? Jesus opfordrer os til gå dybere ind i vores sind og bede om hjælp til at kigge på, hvad der bringer denne frygt op –  vores overbevisninger og ønsker! Når vi er bange, har vi truffet et forkert valg, som vi føler os ansvarlige for. Det hjælper ikke at ændre vores adfærd, men at være villige til at ændre vores sind.  ACIM (T-2.VI.4)

Hver dag kan være “A Camino with Christ in peace and presence”, hvis du øsker det. Der er et sted i dit sind, hvor dit “JA” til denne invitation findes.

“Regler for beslutning”. kap.30. Med dette afsnit i ACIM kan du starte din dag i en mirakuløs tilstand. Hvad der er altafgørende for, hvordan vi oplever verden, er hvem vi træffer vores besutninger sammen med!  Så læn dig tilbage, og synk dybere ind til det sted, hvor du ved præcis, hvilken slags dag du ønsker dig…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s