Hvordan kan vi vide, hvem vi er, når vi konstant føler os angrebet? Smerter, sygdom, tab, konflikter, alder og død synes at true os. Vi har forsøgt at give vores arv i bytte, for den verden vi ser. Men Gud har bevaret den sikkert for os. “Mine angrebstanker angriber min usårlighed.”

“Frem for alt andet ønsker jeg at se.”Idet vi erkender, at det vi ser er en afspejling af det, vi tror, vi er, forstår vi, at vision er vores største behov. Hvis vi vil huske, hvem vi er, er det vigtigt, at vi giver slip på dette billede af os.

“Frem for alt andet ønsker jeg at se tingene på en anden måde.” lad os lade døren bag denne verden blive åbnet for os, så vi kan se forbi den til verden, der afspejler Guds kærlighed.

“Gud er i alt, hvad jeg ser.” Bag hvert billede, vi har lavet, forbliver sandheden uændret. Gud er stadig overalt og i alt for evigt.

“Gud er i alt, hvad jeg ser, fordi Gud er i mit sind.” I vores eget sind, bag alle vores vanvittige tanker om adskillelse og angreb findes sand viden om, at alting for evigt er et.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s