Afvisning kan ikke være delvis. Hvis vi fornægter virkeligheden, misbruger vi sindets magt, en magt, der er ubegrænset. Egoet er et forsøg på at fornægte virkeligheden, og ved at tro på egoet er virkeligheden skjult, og virkelighed kan ikke delvist værdsættes. At fornægte en hvilken som helst del af den betyder, at vi mister bevidstheden om al virkelighed.

Så vi beder Helligånden om hjælp til at værdsætte virkeligheds helhed – til at acceptere, at sindet er for magtfuldt til at blive udsat for udelukkelse – til at indrømme, at vi aldrig vil kunne udelukke os fra vores virkelige tanker.

Hvert møde med en broder, selv i tankerne – eller tilsyneladende i form, er en lejlighed til at velsigne. Enhver misopfattelse er et meget dybt kald til at se Kristus – til at give Kristus – til at udvide kærligheden uden undtagelser – til at få enhvert spor af tvivl eller fejl fjernet fra sindet, som tror på dem. Dette sind kan ikke være sandt, det kan ikke være hvem vi er. Hvert svar vi kommer med er afgjort – og hvad vi ønsker at være – er, hvad vi tror, ​​vi er. Hvad vi ønsker at være – må derfor være afgørende for ethvert svar, vi kommer med.

Lad os opleve sammenhængen i hvert ord, der kommer til os fra Jesus. Hver eneste lektion, som Jesus har givet os, er vævet perfekt sammen og designet med kun ét formål, har kun hensigt: Fuldstændig frihed for sindet – fuldkommen befrielse fra lineær tid – fuldkommen befrielse fra fejl af enhver art.

Vi åbner op til kærligheden og lyset, der når langt  ud over opfattelses verden. Intet gør os så blinde som opfattelse af ​​form. Opfattelse af ​​form betyder, at forståelse er blevet skjult. Disse tidlige lektioner renser sindet for “snavset”, der frembragte opfattelse. Sammen begynder disse lektioner  en rydning af sindet for egoets tanker – så vores virkelige tanker, tanker, som vi tænker sammen med Gud , kan komme fuldt ud til vores bevidsthed. De påbegynder rydningen af et “lysende spor” i sindet til Himmeriget indenfor.

Luk øjnene og lyt til denne meditation med David over de første 5 lektioner!

“Intet jeg ser betyder noget.“

“Jeg har givet alt, hvad jeg ser, al den mening det har for mig.”

“Jeg forstår intet af det jeg ser.”

“Disse tanker betyder intet.”

“Jeg er aldrig urolig af den grund jeg tror.”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s