Hvis vi stoler på vores egen styrke, har vi al mulig grund til at være bekymrede og bange, for vi kan ikke forudsige eller kontrollere noget som helst!

Hvad ville give os evnen til at være opmærksomme på alle facetter af ethvert problem og løse det til det højeste bedste for alle?

Jesus fortæller os, at vi ikke kan gøre noget alene. At tro, at vi kan – er at have tillid, hvor tillid er uberettiget, for at retfærdiggøre frygt, angst, depression, vrede og sorg. Hvordan kunne det få os til at føle os trygge? Modsat – hvordan kunne Hans styrke få os til at føle os svage?

Gud er vores sikkerhed i alle omstændigheder. Hans Stemme taler for ham i alle situationer og i alle aspekter af alle situationer og fortæller os præcist, hvad vi skal gøre for at påkalde Hans styrke og Hans beskyttelse.

Lad os huske: “Gud er styrken, som jeg har tillid til.”

Det er indlysende, at enhver situation, der giver os bekymringer, er forbundet med følelser af utilstrækkelighed, for ellers ville vi tro, at vi kunne håndtere situationen med succes.

Det er IKKE ved at stole på os selv, at vi får tillid. Men Guds styrke i os klarer alle ting perfekt.

Erkendelsen af ​​vores egen svaghed er et nødvendigt skridt i korrektionen af ​​vores fejl, men det er næppe nok til at indgyde os den tillid, vi har brug for, og som vi er berettiget til. – Jesus siger, at vi må være opmærksomme på, at tillid til vores virkelige styrke er fuldt ud retfærdiggjort i alle henseender og i alle omstændigheder.

Han beder os om altid at gå dybere ned i vores sind – til stedet for virkelig sikkerhed. Vi vil erkende, at vi har nået det, når vi får en følelse af dyb fred, uanset hvor kortvarigt.

At slippe alle de trivielle ting, som ligger og bobler på overfladen af ​​vores sind, åbner porten til Himlen. Her er perfekt fred. Her er ingenting umuligt. Det er her, Guds styrke hviler.

Husk, at du er berettiget til fred, fordi du har tillid til Guds styrke.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s