Jesus beder os denne dag hvert 10. minut om at synke indad en stund – og sige disse ord: “Jeg er velsignet som en Søn af Gud” – for at huske vores hellighed og føle Guds velsignelse hvile over os. Vi er Hans Søn, og Han skabte os i Sin Kærlighed og lig Kærligheden.

For nogle er det hjælpsomt at forestille sig Jesus sige dette først: “Du er velsignet som en Søn af Gud,” og at vi derefter selv siger : “Ja, jeg er velsignet som en Søn af Gud.” Når vi begynder inderligt at kunne fornemme sandheden i disse ord –  vil der også komme følelser op – som glæde, tryghed, taknemmelighed,  fred m.m.

“Gud går med mig overalt hvor jeg går.”

Jesus forsikrer os i lektion 42 om, at vi aldrig kan berøves vores fuldkomne hellighed, og vi aldrig kan lide, fordi Kilden til hellighed og glæde er med os overalt, hvor vi går. Vi kan heller aldrig være alene, fordi Kilden til alt liv er med os overalt, hvor vi går. – Intet kan ødelægge vores fred i sindet, fordi Gud er med os overalt hvor vi går.

For nogle er det igen hjælpsomt at forestille sig Jesus sige dette først: “Gud går med dig overalt, hvor du går.” For hvordan er det muligt at tro alt det, vi får fortalt, når sandheden er skjult dybt indeni under en tung sky af vanvittige tanker.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s