Jesus siger aldrig, at vi ikke skal være vrede, men  byde vreden velkommen.

Det handler om at være autentisk i forhold til vore følelser, og om aldrig at forsøge at holde fast i det, der synes at retfærdiggøre vores vrede. At forsøge at retfærdiggøre sin vrede, er at lave sit eget helvede, fordi vrede aldrig er berettiget. – Det, vi i stedet kan gøre, er at stoppe op og bede om hjælp til korrektion af vores opfattelse, så vi kan overgive vores vrede til Helligånden. Og så gøre dette, når vi er helt klar til det. Vrede ryster os i vores grundvold.

Verden blev lavet for at skjule egoets raseri overfor Gud. Jo mere raseriet kommer op til overfladen, jo mere intenst synes det at blive en tid. Vi har brug for Helligånden og “mægtige ledsagere”, der kan hjælpe os med at løfte denne vrede op, så den kan blive forløst.

Den vrede, der kommer op, når vi virkelig seriøst begynder vores  mind-watching, er ikke personlig. Det er det kollektive ego, der løfter sit grimme hoved i sit sidste forsvar mod Gud (Sandheden). Når vi kigger godt efter, ser vi, at egoet har opfundet sin egen Gud. Dog, hvem vil gerne kende Gud i Det Gamle Testamente? Disse beskrivelser er forfærdelig mørke; Han er hævngerrig og fuld af vrede. Det er ikke overraskende, at der er millioner af erklærede ateister; dette billede af Gud er ikke særlig pænt. Så vi er nødt til lade alt det raseri komme op for at se, hvad der er nedenunder. Overraskende nok er Lyset og Kærligheden eftervirkningen af afdækningen af alt dette raseri, der forekommer så overvældende i starten.

At se en fragmenteret perceptuel verden medfører raseri, fordi det er en form for hævn. Det at se form betyder, at forståelse er blevet skjult. Vi kender ikke vores eget bedste. Egoet er den beklagelse, der frembringer din nuværende situation, og vrede er nødt til at komme op. Hvis din livssituation betyder, at du skal følge nogen, vil du muligvis se din leder som uretfærdig og føle raseri. Vi er aldrig urolige af den grund, vi tror. Vores vrede indbefatter en misopfattelse, og egoet forsøger at overføre den på en person, en form. Dette er ikke dens årsag. Vreden er forbundet med hele opfattelsen. Dine mægtige ledsagere er her for at hjælpe dig med at komme igennem dette.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s