Med lektion 10 får vi vist, at vores sind ikke kan lide IKKE at tænke. Det “småsnakker“ konstant og har travlt med at holde os distraheret af tanker om fortiden og af bekymringer for fremtiden.

Denne idé gælder ALLE de tanker, som vi er opmærksomme på, og dagens øvelse, giver os mulighed for at opleve, at vores sind virkelig er tomt, og at disse tanker, der gennemsyrer sindet IKKE er vores sande tanker. At erkende dette – er at erkende intethed, når du tror, du ser det. Som sådan er det forudsætningen for vision.

Begynd at bemærke de øjeblikke  i dit liv, hvor du er fuldt ud tilstede. Uanset om du tager din kuglepen frem eller lytter til en ven. Vær stille. Find mellemrummet og virkelig lyt til stillheden. Du vil blive overrasket over, hvad du kan opleve, som ligger udover tænkningen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s