Jeg starter med glæde min dag med denne intention:

Jeg vil lade alting være nøjagtigt, som det er og følge Helligåndens Vejledning angående alting hele dagen igennem.

Mange gange i løbet af dagen begynder jeg at lytte til egoet, oftest uden at bemærke det splitsekund, hvor jeg glemmer min intention. Egoet støtter op om alle mine mange overbevisninger om ditten og datten, hvilket får dem til at synes sande og retfærdiggjorte.

Når jeg ikke er sammen med nogen, kan jeg tilbringe temmelig meget tid sammen med egoet, uden at bemærke dette og bare følge dets tanker. Der skal en følelse af ubehag eller lidelse til i mit sind, førend jeg er villig til at stille spørgsmålstegn ved disse tanker og fortolkninger og mine overbevisninger.

Når jeg er sammen med andre og glemmer min intention og lytter til egoet, er der en følelse af adskilthed, og der vil opstå mis-tanker, uro, anspændthed, skyld, frygt og tvivl m.m. Kan jeg ikke straks give dette til Helligånden til korrektion i selve situationen, må jeg gøre det bagefter for at komme tilbage til fred.

Det er chokerende hvor elendige og ulykkelige, vi tillader os selv at være som studerende af Kursets og som mirakelarbejdere, førend vi stopper op og begynder at stille spørgsmål til vores følelser og tanker og de overbevisninger, vi har.

I denne proces med at ophæve adskillelse, elendighed, ulykkelighed og tab af fred dagen igennem har jeg fået stor hjælp fra første afsnit i kap. 30 “Regler for Beslutning” i Kurset.

Her kommer nogle videoer om beslutningstagen, som jeg finder meget hjælpsomme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s