Hvem er jeg? – Hvad er jeg?’

Tårer fylder altid mine øjne, når jeg lytter til sangen “In Dreams” med Jai Jadeesh, som jeg spillede for mine kære venner Kris og Sylvia i dag som afslutning på vores ugentlige Skypemøde, og denne sang vil jeg også dele med dig! Sangens budskab er: “Know you are love”!

Efter Skypemødet gik mine tanker tilbage til 1989, hvor min sjæl brændte efter at få svar på disse spørgsmål: Hvem er jeg? hvad er jeg? – og på hvilket tidspunkt bogen “Et Kursus i Mirakler” på forunderlig vis kom til mig og gav mig svaret på disse spørgsmål.

Jeg kan ikke med ord udtrykke, hvor evigt taknemmelig jeg er for “Et Kursus i Mirakler”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s