I disse dage hvor store katastrofer udfolder sig, og min egen og/eller andre sikkerhed synes truet, og aller taler om det, og alle medier har fokus på det, griber jeg mig selv i at blive følelesmæssigt aktiveret af alle disse skræk-scenarier.

Jeg  mister min fred og har brug for at gå ind i stilhed og  bede om hjælp til at sætte alt  i rette pespektiv.
Jeg bliver ført til at læse en lille bøn, jeg ikke helt ved, hvor jeg har fra, til sangen “I Am Here” og til videoen “Hope in seeming disaster” – nederst på denne side.

Screen Shot 2017-09-11 at 17.08.40 copy

These days with flooding and misery, where my own and/or others safety seems threatened, and everybody speaks about it, and all medias focuses on it, I catch myself in being emotionally activated by all these fear scenarios.

I loose my peace of mind, and feel to enter stillness to ask for help – for the right perspective of all this.
I am being led to the song “I am Here” and to the video about hope in seeming disaster below and to read the short prayer above – from where I got it I am not quite sure:

3 thoughts on “Sikkerhed – Safety !?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s